Informare măsuri anti-COVID

Având în vedere măsurile instituite pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2, vă aducem la cunoștință următoarele aspecte privind accesul persoanelor în incinta sediului CECCAR Filiala Bihor:
Pentru alte persoane decât personalul angajat:
a) Intrarea într-o incintă este permisă doar pentru persoanele care, în mod rezonabil, au motive justificate de a se afla în acea incintă.
b) În cazul în care este necesară doar predarea unor documente, colete etc., aceasta se va realiza în afara incintei, direct persoanei căreia îi sunt destinate, cu respectarea măsurilor de precauţie.
c) Dacă este necesară intrarea în incintă, sunt obligatorii triajul epidemiologic şi dezinfectarea mâinilor.

Triajul epidemiologic nu implică înregistrarea datelor cu caracter personal şi constă în:
a) măsurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura înregistrată nu trebuie să depăşească 37,3°C);
b) observarea semnelor şi simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată).
În cazul în care temperatura înregistrată depăşeşte 37,3°C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus.
Dacă se constată menţinerea unei temperaturi peste 37,3°C sau/şi prezenţa altor simptome respiratorii, persoanei nu i se permite accesul în incintă.
Dacă temperatura înregistrată nu depăşeşte 37,3°C, iar persoana nu prezintă alte simptome respiratorii, i se permite accesul doar însoţită de către o persoană din sediu şi după înregistrarea biroului/camerei/departamentului unde va merge.”

Având în vedere cele precizate, la nivelul filialei, programul cu publicul se va limita doar la situațiile excepționale, în baza unei programări prealabile efectuate prin e-mail (ceccarbihor@ceccarbihor.ro) sau prin telefon: 0259/437929; 0725001510.

Leave your comment