ANAF: Sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes, prin intermediul noului serviciu electronic SEMINARII WEB

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, care va fi pus la dispoziția contribuabililor începând cu luna mai 2022. „Prin intermediul acestui serviciu, unitățile fiscale vor susține sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes. În luna mai, temele seminariilor vor viza, în mod exclusiv, completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice – formular 212”, precizează ANAF, într-un comunicat.

Reprezentanții ANAF reamintesc că, pentru completarea și depunerea declarației unice, contribuabilii pot obține informații și astfel: ▪ apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call-center, la numărul de telefon 031.403.91.60; ▪ prin e-mail, accesând Formularul de contact disponibil pe portal https://www.anaf.ro/asistpublic/ și în serviciul Spațiul Privat Virtual (SPV); ▪ urmărind canalul de Youtbe al ANAF, unde vor fi publicate materiale video/modele de completare a Declarației unice.

Lista seminariilor care se vor susține lunar și link-ul pentru înscrierea participanților se vor publica pe site-ul ANAF în secțiunea Asistență contribuabili – Servicii oferite contribuabililor.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

Leave your comment